ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ

Στο συνεργείο "Φρένα Ρήγας" με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, μετράμε πάνω από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο τοποθέτησης, επισκευής και συντήρησης συστημάτων πέδησης. Έτσι, έχουμε βαθιά γνώση των ιδιαίτερων αναγκών και των δύσκολων συνθηκών εργασίας του σύγχρονου επαγγελματία οδηγού.

Καθημερινή μας προτεραιότητα είναι να διασφαλίζουμε ότι τα συστήματα πέδησης και ανάρτησης του οχήματός σας λειτουργούν άριστα και μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε βαριά φορτία και δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

Δεσμευόμαστε ότι μπορούμε να σας παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις για την επισκευή της νταλίκας, του φορτηγού ή του λεωφορείου σας. Tο εξειδικευμένο, έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με συνέπεια και ταχύτητα.

Εξωτερικός χώρος συνεργείου "Φρένα Ρήγας" την ημέρα, σε λειτουργίαΕσωτερικός χώρος συνεργείου με έμφαση στη σήμανση Wabco Service PartnerΗλεκτρονικές επισκευές, Wabco Service Partner εξωτερική σήμανση, πάγκος εργασίας με εργαλεία, φρενόμετρο

Φροντίζουμε να ανανεώνουμε τις γνώσεις μας, να αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό μας και να εφαρμόζουμε τις τελευταίες τεχνικές στον τομέα της τεχνολογίας ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να σας παρέχουμε πιστοποιημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αναζητώντας λύσεις με τη χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση για εσάς.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ 
ΜΑΖΙ ΛΥΣΕΙΣ 

που εξυπηρετούν τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητές σας
για την επισκευή της νταλίκας, του φορτηγού, του λεωφορείου ή
του ρυμουλκούμενού σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΦΡΕΝΩΝ & ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Η επιχείρηση "Φρένα Ρήγας" ιδρύθηκε το 1974 από τον Κωνσταντίνο Ρήγα, με βασική δραστηριότητα την επισκευή συστημάτων πέδησης και ανάρτησης βαρέων οχημάτων. Το 2001, ο Κωνσταντίνος και ο Νίκος Ρήγας διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και αποκτούν έναν ιδιόκτητο χώρο, στην λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ 1.000ΤΜ

Διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, με σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία όπως φρενόμετρο, τζογόμετρο κ.ά. Στην αποθήκη μας διατηρούμε μία ευρεία γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών για την άμεση εξυπηρέτησή σας. Τέλος, διαθέτουμε 1 κινητό συνεργείo για να είμαστε άμεσα δίπλα σας σε ένα επείγον περιστατικό.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

Το συνεργείο μας είναι εξουσιοδοτημένο WABCO SERVICE CENTER. Έχουμε πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Μεταφορών για την εγκατάσταση ABS και διαθέτουμε πιστοποιήσεις WABCOKNORR-BREMSE και HALDEX σε συστήματα φρένων και ανάρτησης. Στόχος μας είναι να εκπαιδευόμαστε συνεχώς με σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.